18. okt. 2021 - 17:21

Mistanke om alkohol på strandet fragtskibEt af besætningsmedlemmerne ombord på det hollandske fragtskib, som stødte på grund natten til mandag ud for Sorthat-Muleby ikke langt fra Rønne på Bornholm, er mistænkt for at have været påvirket af alkohol.

Det oplyser Bornholms Politi på Twitter.

Det hollandske skib var lastet med gødning og var på vej til Estland, da det stødte på grund cirka 300 meter fra kysten.

Politiet oplyser, at grundstødningen skete klokken 03:27, mens skibet var på vej fra Antwerpen i Belgien til Tallinn i Estland.

Mandag morgen og formiddag har politiet afhørt de i i alt syv søfolk ombord på skibet. Og der er altså en af disse syv, som Bornholms Politi mistænker for at have været påvirket af alkohol. Det vides dog endnu ikke, hvilken position det pågældende besætningsmedlem har på skibet.

Der er ingen meldinger om skader på fartøjet. Ifølge politiet er der heller ikke umiddelbart fare for forurening i forbindelse med grundstødningen.

Vagtchefen fortæller dog, at der godt kan komme til at gå en del tid, før skibet er frit igen.

Skibet “Beaumaiden” sidder fast cirka 300 meter fra kysten. Ifølge politiet ventes det dog ikke at skabe nogle problemer for skibstrafikken.