Mistænkeligt: Politiet søger vidner efter den samme bil brød i brand to gange i nat

Både politi og brandvæsen måtte natten til mandag rykke ud til Ladegårdsparken i Holbæk to gange, da den samme bil brød i brand i løbet af få timer.

Det siger Midt- og Vestsjællands Politi til Presse-fotos.dk.

Politiet mistænker, at branden er påsat grundet omstændighederne omkring branden.

Første gang, politiet og brandvæsnet rykkede ud, var, da de klokken 01:27 modtog en anmeldelse om, at der var en bil i brand på P4-parkeringspladsen i Ladegårdsparken Øst.

– I første omgang var branden ikke så kraftig. En rude var blevet knust og det brændte omkring passagersædet foran. Det finder vi mistænkeligt, siger Charlotte Tornquist, som er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Branden blev slukket, før den nåede at brede sig, og politiet kontaktede bilens ejer.

Søger vidner

Kun få timer senere – nemlig klokken 04:40 – var den gal igen.

Politi og brandvæsen rykkede endnu en gang ud til Ladegårdsparken, hvor der samme sted var ild i den samme bil.

Denne gang var ilden i bilen dog mere omfattende og bilen endte med at udbrænde.

– Det styrker selvfølgelig vores mistanke om, at der er tale om en påsat brand, at bilen brænder igen kun få timer efter, den første brand i bilen er blevet slukket, siger Charlotte Tornquist.

Den udbrændte bil er en mørkegrå AUDI A6 stationcar fra 2015.

Politiet vil rigtig gerne høre fra personer, som har sat noget omkring P4-parkeringspladsen i Ladegårdsparken Øst eller omkring den mørkegrå Audi i løbet af søndagen eller natten til mandag.

– Vi vil meget gerne høre fra folk, som kan have set noget omkring parkeringspladsen eller bilen, lyder opfordringen fra Charlotte Tornquist.

Politiet forklarer, at der på nuværende tidspunkt ikke er et oplagt bud på, hvorfor nogen ville sætte ild til den nu udbrændte Audi.