04. nov. 2022 - 12:40

Mindes afdøde 37-årig efter brutalt knivdrabDe første blomster bliver nu lagt foran plejecenteret på Samsøvej i Holbæk, hvor en 37-årig, gravid kvinde torsdag aften blev stukket ihjel

Flere blomster ligger lige nu tæt på det sted, hvor en 37-årig kvinde torsdag aften omkring 23.05 blev stukket ihjel.

Den gravide kvinde havde lige fået fri fra sit arbejde på et plejecenter på Samsøvej og satte sig ud i sin bil på parkeringspladsen, da hun blev overfaldet af en gerningsmand med en kniv.

Gerningsmanden stak hende flere gange med kniven og trak hende ud af bilen.

En kollega – en anden kvinde – til den 37-årige så overfaldet og prøvede at tage fat i gerningsmanden, men kunne ikke forhindre drabet.

Kollegaen løb efterfølgende ind på plejecenteret for at tilkalde hjælp og i mellem tiden stak gerningsmanden af i en ukendt retning og på ukendt vis, oplyste Kim Løvkvist, der er vicepolitiinspektør hos Midt- og Vestsjællands Politi på en pressebriefing fredag formiddag.

Den nu afdøde gravide kvindes barn er stadig i live og er indlagt på Rigshospitalet.

Gerningsmanden er stadig på fri fod. Midt- og Vestsjællands Politi har udsendt følgende signalement af ham:

  • Mand
  • 18-19 år
  • Spinkel af bygning
  • Forment anden etnisk baggrund end dansk
  • 170-175 cm høj
  • Iført mørk jakke og hue

“Vi ved endnu ikke, om drabet er tilfældigt, eller om det har været målrettet den 37-årige. Vi kender derfor heller ikke til et motiv,” fortæller Kim Løvkvist, der dog ikke mener, at politiet er på bar bund i sagen.

SE OGSÅ: EFTER PRESSEMØDET: DET VED VI NU OM DRABET PÅ 37-ÅRIG, GRAVID KVINDE

Den afdøde 37-årig var afghansk statsborger, men var bosiddende i Danmark.

Hvis du har oplysninger i sagen, bedes du kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 1-1-4. Det gælder også, hvis du blot har været i området ved Samsøvej omkring klokken 23.10.