Millionær uden at vide det: Her er lottovinderen fundet

For mange danskere, der spiller lotto, venter man på at få tjekket sin kupon med det samme. Måske ligger der en gevinst, der kan ændre ens liv økonomisk. Men for en kvinde, der nu kan kalde sig millionær, tog det hele tre uger, før hun kunne juble og glæde sig over den store gevinst.

Som så mange gange før, gik kvinden ind i supermarkedet, hvor hun ville forny sin lottokupon. Her fik hun en besked fra ekspedienten, som hun ikke lige havde regnet med.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

“Så sagde kvinden i kiosken til mig, at hun godt kunne godt forny den, men hun kunne ikke udbetale gevinsten,” fortæller kvinden, som ønsker at være anonym, til Danske Spil.

Illustrationsfoto

Kuponen, som kvinden fra Kolding vil have fornyet var nemlig mere en 5000 kroner værd. Derfor er det ikke muligt at få pengene fra supermarkedet, men i stedet skal den store gevinst udbetales af Danske Spil.

Derfor vendte kvinden sig mod en bekendt, som har var sammen med, for at tjekke, hvor meget der var på kuponen.

En besked, der ikke var til at tage fejl af.

“Jeg fortalte ham, at jeg havde vundet over 5.000 kroner, og det ville han da lige tjekke på sin telefon, og så sagde han: ’For hulen! Du har vundet 2,5 millioner.”

Fra en overbevisning om, at der ikke var noget på kuponen. Til beskeden om, at der var mere end 5000 kroner, som ventede på kvinden. Til sidst endte hele forvirringen om lottokuponen med, at kvinden måtte høre beskeden en gang til.

-Så sagde jeg, at han sku’ holde sin mund og ikke lave grin med mig! Men så viste det sig, at jeg har gået med den gevinst i tre uger uden at vide det, fortæller kvinden ifølge Danske Spil.