Mikkel Hansen og Niklas Landin afslører spændende projekt

Mikkel Hansen og Niklas Landin
Arkivfoto: Landsholdet.

Efter at have sagt farvel til landsholdet, er håndboldstjernerne Mikkel Hansen og Niklas Landin klar til at indtage scenen på en ny måde.

De to legender, som begge har bidraget til Danmarks håndboldhistorie, har nu mere tid til. Læs om deres spændende projekt her.

Mikkel Hansen, der efter OL-guldet i sommer indstillede sin landsholdskarriere, har tidligere udtalt, at fokus nu ligger på familien.

I kølvandet på den beslutning kan fans nu se frem til et nærmere indblik i de to stjerners liv, både på og uden for banen.

Store planer for Niklas Landin og Mikkel Hansen

I et opslag på Instagram afslører Niklas Landin, at de to tidligere landsholds- og klubkammerater vil tage på turné rundt i Danmark til november.

Her vil de holde foredrag, hvor de giver indsigt i livet som professionelle håndboldspillere, herunder de aspekter, der sjældent bliver set på tv. Det skriver BILLED-BLADET.

Landin takker i sin besked Mikkel Hansen for de mange minder, de har skabt sammen. Han fremhæver Hansen som en unik spiller og en loyal ven med en bemærkelsesværdig vindermentalitet.

Målet med foredragene er at give danskerne et indblik i håndboldlivet fra et personligt perspektiv, som sjældent bliver vist i medierne.

Hold øje med turnéen, for det er ikke hver dag, man får mulighed for at høre om håndbold fra to af de største stjerner, der har prydet banen. Det bliver en oplevelse, ingen håndboldfan vil gå glip af!

Fantastiske præstationer

Niklas Landin, der også har en imponerende karriere bag sig, er anerkendt som en af verdens bedste målvogtere.

Han har stået i målet for Danmark i utallige afgørende kampe og har spillet en afgørende rolle i holdets succes gennem årene, herunder triumferne ved både VM og EM.

Mikkel Hansen, der efter OL-guldet i sommer indstillede sin landsholdskarriere, har tidligere udtalt, at fokus nu ligger på familien.

Hansen har været en central figur på det danske landshold i flere år, hvor han har været med til at vinde VM-guld, EM-guld og OL-guld.

En ny, billig elbil kan ændre markedet fuldstændig. Den bliver muligvis Danmarks billigste. Læs historien her.

onp