Mercedes smadrer ind i letbanen

Lørdag eftermiddag er letbanen ude af drift efter et voldsomt færdselsuheld. Politiet er endnu ikke klar over, hvornår letbanekørslen genoptages

Vragrester spredt ud over vejen, blå blink fra udrykningskøretøjerne og ingen letbanetog.

Sådan er scenen lørdag eftermiddag kort efter klokken 16 på Østre Stationsvej i Odense, hvor der er sket et voldsomt færdselsuheld.

Det meddeler vagtchef ved Fyns Politi Kenneth Taanquist til Presse-fotos.dk.

“En bilist har mistet herredømmet over sit køretøj og er kørt ind i letbanens udstyr. Vi er nu ved at undersøge, hvordan det kan ske,” siger vagtchefen.

Omkring klokken 16.30 kan han ikke fortælle, hvornår letbanedriften forventes genoptaget efter uheldet.

“Vi er i kontakt med føreren og er ved at undersøge de nærmere omstændigheder. Der er ikke sket alvorlig personskade,” siger Kenneth Taanquist om solouheldet. Han kan endnu ikke fortælle nærmere om bilistens køn eller alder.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet arbejder klokken 16.30 på stedet

Billeder fra stedet klokken 16.30 viser, at et fejeblad er på uheldsstedet, og at der arbejdes på at køre den forulykkede bil væk fra letbanens skinner.

Letbanen i Odense meddeler senere selv, at der ikke vil indsættes togbusser. Det skyldes, at driften forventes genoptaget inden for en time.

Politiet har netop trukket automatvåben og tilkaldt hunde for at få en mand ned på maven – midt på vejen. Se video og læs historien her.