Meldinger om død person og to skuddræbte hunde

Politiet er massivt til stede sammen med flere ambulancer og en akutlægebil på en villavej. Der er meldinger om, at en person er afgået ved døden, mens to hunde er blevet skuddræbt

“En maler skulle ind i nabohuset, og politiet sagde til ham, at det var voldsomt, og at han ikke ønskede at se på den anden side af hækken.”

Sådan lyder beskeden fra Presse-fotos.dks udsendte, der er til stede på Østervang i Holbæk.

Her er Midt- og Vestsjællands Politi sammen med flere ambulancer lørdag morgen rykket ud i forbindelse med en større aktion.

“Et vidne siger, at der er to hunde, der er blevet skudt inde på grunden, mens der er mindst en død person,” siger Presse-fotos.dks udsendte.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet er i gang med at foretage undersøgelser på adressen

Midt- og Vestsjællands Politi holder på nuværende tidspunkt kortene tæt til kroppen omkring aktionen.

Politiet har på derfor ikke be- eller afkræftet det hændelsesforløb, som vidner beskriver skal være sket. Presse-fotos.dk har flere gange forsøgt at få en kommentar, men politikredsen har endnu ikke besvaret redkationens henvendelser.

Sikkert er det dog, at betjente iført hvide DNA-dragter arbejder inde på en villagrund, mens politiopbuddet på villavejen er enormt.

Et større område er samtidig afspærret omkring stedet, mens mindst to ambulancer og en akutlægebil også befinder sig ved huset.

Vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi Lasse Jensen har senere bekræftet, at politiet ved ankomst til adressen har været nødsaget til at aflive to hunde med skud. Derudover fortæller vagtchefen, at politiet undersøger et ‘mistænkeligt forhold’, men at han ikke komme nærmere detaljerne på nuværende tidspunkt.

En teenager blev i nat alvorligt kvæstet efter en voldsom episode. Han blev senere fundet i hjælpeløs tilstand af forbipasserende. En 31-årig mand er i den forbindelse anholdt.

Presse-fotos.dk følger sagen …