25. dec. 2022 - 16:43

Medie: Central figur i bandemiljøet ramt af flere skudArkivfoto: Billedet er fra en af de mange konflikter i Rinkeby-området.

En mand 30’erne er blevet ramt af flere skud 1. juledag. Manden har tidligere været en central figur i den svenske bande ‘Dødspatruljen’

Det skriver det svenske medie Expressen.

Ifølge mediet er manden fundet med et alvorligt skudsår i den svenske by Rinkeby, som er en forstad til Stockholm.

Byen har været plaget af skyderier og bandeopgør i flere år, og nu har der igen været skyderi i byen, efter længere tids pause i konflikterne.

LÆS OGSÅ: 20-ÅRIG LIKVIDERET AF SKUD – STORT OMRÅDE AFSPÆRRET

Manden, der er blevet ramt af skuddene 1. juledag, har længe været et af omdrejningspunkterne i de mange konflikter, der har været i området.

Ifølge det svenske medie, er manden blevet hårdt såret af flere skud.

Tætte bånd til ledelsen i Dødspatruljen

Politiet har beskrevet manden som værende en central figur i det kriminelle miljø, og han er flere gange blevet set sammen med ledelsen i Dødspatruljen.

I 2019 blev han dømt til knap tre års fængsel, da han blev anholdt for besiddelse af en AK-47 med tilhørende magasin, skarpe patroner og kokain i mandens lejlighed.

Skyderiet af den 30-årige fandt sted på Rinkeby Torv, og politiet havde afspærret området. Nu efterforsker politiet skyderiet, men kan ikke kommentere på manden tilstand, skriver Expressen.ANDRE LÆSER OGSÅ