Med råb og spark fik kvinde vristet sig fri, da mand forsøgte at voldtage hende på sti – nu efterlyser politiet vidner 

En 30-årig kvinde blev natten til søndag forsøgt voldtaget. Med råb og spark fik hun sig vristet fri fra manden og flygtede fra ham. 

Nordjyllands Politi efterlyser nu vidner til voldtægtsforsøget, som skete kl. 03:30 ved Rema 1000 i Hobro. Nærmere bestemt er gerningsstedet stien ved Rema 1000’s lagerområde, forklarer efterforskningsleder og politikommissær i Nordjyllands Politi, Mikkel Brügmann. 

I en pressemeddelelse forklarer Mikkel Brügmann voldtægtsforsøget sådan her: 

“En 30-årig kvinde kommer gående nede fra byen, og da hun passerede Rema1000, blev hun antastet af en mand, der også var til fods. Manden angreb kvinden, og han væltede hende ned på jorden. Det lykkedes heldigvis for kvinden at sparke sig fri – og til sidst stak han af fra stedet. Ud fra offerets forklaring er det vores mistanke, at mandens hensigt var at voldtage kvinden. Derfor ser vi meget alvorligt på sagen,” siger han.

Allerede søndag morgen blev en mand sigtet og afhørt i sagen, men efterfølgende blev manden løsladt. Han er dog fortsat sigtet i sagen. 

Nordjyllands Politi opfordrer personer, der har informationer i sagen, eller hørt og set noget i området omkring gerningstidspunktet til at henvende sig til politiet. 

Politiet kan kontaktes på 1-1-4.