Matas melder ud: Lukker 264 butikker

Matas har i mange år været populær hos sine kunder. En popularitet, der har spredt sig til 264 butikker landet over. Men hvis du har planer om at besøge en af de mange butikker, skal du nok notere en vigtig dato, hvor du skal gå udenom din lokale Matas.

For selv kæden er populær hos både kunder og medarbejdere, så har de nu en glædelig nyhed til de ansatte, men en mindre udfordring til kunderne.

I en pressemeddelelse skriver Matas, at deres 75-års jubilæum blive fejret med lukkede butikker.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Lørdag 15. juni er der derfor stor jubilæumsfest for de mange ansatte, som nu ikke skal tænke på, at de skal tidligt for at have morgenvagten i butikken.

Den 16. juni vil der altså være lukket i samtlige Matas butikker i hele landet. Så kan de hårdtarbejdende ansatte holde fri og feste med god samvittighed.

“Vi glæder os hver eneste dag, over alle de dedikerede og dygtige ansatte vi har i Matas. For at markere vores taknemmelighed hylder vi vores medarbejdere med et brag af en fest på lørdag og lader søndagen være til restitution. Men selvom man ikke vil kunne møde vores medarbejdere i butikkerne på søndag, er matas.dk selvfølgelig altid åben – og vi har sørget for, at de digitale hylder er fyldt op”, siger landechef for Matas, Lise Ryevad.