01. dec. 2023 - 17:20

Mand voldtager to hesteEn 44-årig mand er blevet fængslet for seksuelle overgreb på to hopper

Thi kendes for ret.

En dommer ved Retten i Holbæk har fredag idømt en 44-årig mand skyldig i et seksuelt overgreb og dyremishandling på hesten Carli og på hesten Florica, der begge stod i en stald i Holbæk Rideklub.

Det første overgreb skete på Carli natten mellem den 10. og 11. september 2020, mens overgrebet på Florica skete den 24. august 2021.

Førstnævnte hest var nødsaget til at blive aflivet på grund af de store skader som følge af overgrebet.

“Det var 100 procent livstruende for Carli. Selv hvis det var blevet opdaget med det samme og den var blevet indlagt med det samme, ville den være svær at redde. Skaderne var uoprettelige og den måtte aflives,” forklarede en dyrlæge, der vidnede i retten ifølge Sjællandske Nyheder.

Billeder viser, at der var meget blod i stalden efter begge episoder.

SE OGSÅ: UNG KVINDE VOLDTAGET: ‘HUN GRÆD OG MISTEDE BEVIDSTHEDEN FLERE GANGE’

I retten viste anklageren optagelser fra videoovervågning fra rideklubben, der viser manden gå rundt nøgen i stalden.

Ifølge anklageskriftet har manden fastholdt hestene i boksene og derefter indført sin arm eller anden genstand i hestens endetarm og for at have først sin penis, hånd eller arm eller anden genstand i hoppenes skede.

Midt under retssagen forlod den nu dømte mand retten, da han ifølge forsvareren var frustreret over, det han var tiltalt for.

Dommeren besluttede at fortsætte sagen og idømte manden et halvt års ubetinget fængsel og fem års frakendelse til at holde dyr.

Illustrationsfoto