Mand var på ‘ganske almindelig date’ – Kvinde melder ham for voldægt

Onsdag eftermiddag har en 43-årig mand taget plads på anklagebænken, hvor han har givet sin version af en tinder-date med en kvinde, som har meldt ham for voldtægt. Manden har forklaret, at han blot var på en ‘ganske almindelig date’

OPDATERING: ANKLAGET FOR VOLDTÆGT EFTER “GANSKE ALMINDELIG DATE” – NU ER HAN FRIFUNDET

Det skriver BT.

De to har været på én date i sommeren 2021, hvor de er mødtes på en metrostation, hvorefter de er gået til mandens kolonihavehus. Kvinden har meldt manden for voldtægt, men manden har onsdag forklaret, at der ikke en gang er blevet kysset på daten, hvorfor han slet ikke kan forstå, hvordan der kan være tale om voldtægt.

LIGE NU LÆSER ANDRE: RØVEDE ET BLOKLYS: NU HAR 31-ÅRIG FÅET FÆNGSELSDOM

“Vi sad i haven og fik noget vin og så lidt film, inden vi gik i seng. Vi lå i ske og faldt i søvn. Vi kyssede ikke engang. Jeg datede rigtig mange kvinder. Jeg ville gerne finde mig en kæreste og ikke bare have sex.”, fortalte manden i retten.

Ifølge mandens forklaring, er de to gået i seng, hvor kvinden har nusset ham i søvn. Dagen efter fulgte han kvinden op til en bus og fortalte, at han ville cykle efter noget morgenmad. Men manden kom aldrig tilbage igen.

“Jeg sagde til hende, at jeg ville cykle op og købe noget morgenmad og komme tilbage igen, men det gjorde jeg ikke. Det var også lidt tarveligt,”, forklarede manden i retten. Derfor peger han på, at kvinden måske har meldt ham for voldtægt, fordi hun var sur over, at han ikke ville snakke med hende mere.

Kvindens forklaring er givet bag lukkede døre, hvorfor detaljerne ikke kan offentliggøres.

Manden er også sigtet for både dokumentfalsk, bedrageri og for at have hældt en cola ud over en nettomedarbejder.

Her nægter manden de to forhold, men erkender forholdet med colaen.

Der falder dom i sagen torsdag, hvor anklageren vil gå efter at få manden fængslet.