23. feb. 2023 - 17:44

Mand med kniv røver Lidl: Politiet talstærkt fremmeEn mand har netop røvet en Lidl-butik i Hillerød ved at true ekspedienten med en kniv

Nordsjællands Politi er tidligt torsdag aften talstærkt til stede i området omkring Lidl på Carlsbergvej i Hillerød, efter butikken er blevet røvet.

“Klokken 16.12 får vi en anmeldelse af, at der er en mand, der har været inde i Lidl-butikken og med en kniv har truet sig til et kontant beløb,” fortæller Jakob Tofte, der er vagtchef ved Nordsjællands Politi, til Presse-fotos.dk.

Vagtchefen oplyser, at røveren er flygtet fra butikken på en cykel.

“Vi har fået en stor spredning i forhold til signalement af vidner. Oplysningerne er for forskellige, så jeg tør ikke gå ud med et signalement endnu,” siger Jakob Tofte.

“Men vi hører meget gerne fra personer, der måske har set nogle, der har opført sig mistænkeligt tæt på butikken omkring klokken 16.10. Hvis nogle har det, vil vi rigtig gerne tale med dem.”

Er nogle mennesker kommet til skade under røveriet?

“Nej, ingen personer er kommet fysisk til skade. Men det er klart, at det er en voldsom oplevelse, der er sket for personer i butikken. Men vi tager hånd om det sammen med ledelsen i Lidl.”

Hvor stort et beløb er røveren sluppet af sted med?

“Det er politiet godt klar over, men det er ikke noget, jeg vil ud med,” siger vagtchefen, der i øvrigt oplyser, at Nordsjællands Politi er talstærkt til stede i området i håbet om at kunne finde røveren.

Hvis du har oplysninger, der kan være relevant for Nordsjællands Politi, bedes du kontakte politikredsen på telefon 1-1-4.

SE OGSÅ: 17-ÅRIG BLEV SKUDDRÆBT I FRISØRSALON: NY UDVIKLING I SAGENANDRE LÆSER OGSÅ