01. jan. 2024 - 15:28

Mand med haglgevær amok til fest: To skud affyretEn nytårsfest to en dramatisk drejning, da en af gæsterne blev smidt ud fra festen, fordi han ikke opførte sig ordenligt. men i stedet for at gå stille hjem og sove rusen ud, gik han hjem og vendte tilbage til festen for at true gæsterne på Andreas Jensens Vej i Viborg, hvor festen fandt sted.

Det skriver TV Midtvest.

Den 34-årige mand fra Løvstrup var så rasende, at han vendte tilbage med et ladt haglgevær og viftede rundt med det. En af gæsterne tog dog mod til sig og fik fat på geværet og manden, men under tumulten bliver to skud affyret op mod loftet i bopælen.

“Han tager så hjem og henter sit haglgevær, vender tilbage til festen og truer gæsterne derinde. En anden gæst forsøger at fratage ham geværet, og det resulterer i, at der afgår to skud i loftet”, siger vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands PolitiMidt- og Vestjyllands Politi til mediet.

LIGE NU LÆSER ANDRE: MUSLIMER FOR FRED RYDDER OP PÅ RÅDHUSPLADSEN

Gæsten fik dog alligevel vristet geværet fra manden, som flygtede fra stedet med det samme. Politiet blev straks tilkaldt og kort efter episoden blev manden anholdt.

Han skal dog ikke fremstilles i grundlovsforhør, fortæller vagtchefen.

“Vi har vendt det med juristen, og han skal ikke fremstilles i grundlovsforhør. Han er indtil videre sigtet for trusler på livet, men jeg kan godt forstille mig, der kommer flere sigtelser på”, siger vagtchef Anders Olesen.

Ingen af gæsterne kom til skade ved episoden.

Arkivfoto