Mand ved fanmarch skudt af politiet til EM-fest

Kort før EM søndag er der sket en større politiaktion. Her er en mand, der var en del af en fanmarch, blevet skudt ned af politiet

Den populære festgade Reeperbahn danner søndag middag ramme om stort drama, da en mand bevæbnet med en økse og en molotovcocktail er blevet skudt at politiet.

Det skriver det tyske medie Bild.

Det er forud for opgøret mellem Holland og Polen i Hamborg, at manden er blevet skudt. Han var ifølge tyske medier en del af den hollandske fanmarch.

Politiet oplyser, at manden blev skudt, da han angreb betjente med sin økse. Først blev han forsøgt pacificeret, men da det ikke lykkedes, trak betjentene våbnene og skød.

Manden blev angiveligt ramt af flere skud.

‘Politiet har lukket Reeperbahn i Hamborg, ikke langt fra fanzonen, hvor der er tusindvis af hollandske fans. Fire høje brag, og så rykkede hundredvis af urobetjente ind,’ skriver Rory Smith, som er New York Times’ fodboldkorrespondent, på X.

På nuværende tidspunkt er der ikke meldinger om mandens tilstand, ligesom man endnu ikke ved, hvorfor han var bevæbnet med en øske.

Presse-fotos.dk følger sagen …

I nat er der sket en anden voldsom hændelse på Amager, hvor en 29-årig læge er blevet stukket med kniv flere gange. En mand er i forbindelse med episoden blevet anholdt og sigtet for at have forsøgt at dræbe lægen.