Mand fundet død i roligt kvarter

Politiet er klar med en foreløbig konklusion på en dødsbrand, der fandt sted natten til torsdag

Der ligger ikke noget kriminelt bag en brand, der natten til torsdag kostede en mand livet i Egebjerg ved Horsens.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi fredag.

Politiet fik meldingen om branden klokken 03 natten til torsdag. Da politiet og brandvæsen kom, blev en mand fundet død i huset.

Siden har politiet efterforsket sagen, og de foreløbige resultater viser ingen tegn på, at der er foregået noget mistænkeligt.

‘I løbet af den kommende uges tid bliver der i samarbejde med Nationalt Kriminalteknisk Center foretaget yderligere undersøgelser,’ skriver politiet i en pressemeddelelse.

Horsens Folkeblad skrev torsdag, at den afdøde var en 62-årig mand. Det var en hjemmehjælper, som slog alarm om branden i mandens hjem.

“Vi finder personen, der er død, og det undersøger vi nu nærmere. Der er ikke konkret mistanke om, at der er sket noget mistænkeligt,” fortalte vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard Nielsen i den forbindelse til mediet.

Branden var angiveligt ikke særlig kraftig, men størstedelen af lejligheden var sodskadet. Brandvæsenet var kun på adressen i omkring en times tid.

De pårørende er underrettet om dødsfaldet.

Sydøstjyllands Politi har endnu ikke offentliggjort nogen oplysninger om, hvad de mener kan være årsag til brandens opståen

Der er netop sket et skyderi på åben gade et andet sted i Danmark, og derfor er politiet rykket massivt ud og har afspærret et område, mens hunde afsøger gerningsstedet. Ifølge politiet er skyderiet sket med relation til to andre alvorlige hændelser de sidste par dage.