31. okt. 2022 - 13:53

Mand fængslet for rambuk-tyveri mod guldsmed – politiet jagter medgerningsmandPolitiet er mandag eftermiddag i gang med at fremstille en 22-årig mand i grundlovsforhør. Han er mistænkt for at have gennemført et rambuktyveri mod en guldsmedeforretning i Nørre Aaby natten til mandag.

Rambuktyveriet blev udført ved at køre en limegrøn Citroën Cactus ind i forretningen. Derefter smadrede den 22-årige mand og en medgerningsmand flere montrer med smykker, som de stjal. Derefter stak de af fra stedet i bilen med kurs mod Jylland.

Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Politiet kom hurtigt efter indbruddet på sporet af flugtbilen, og det lykkedes med hjælp fra Sydøstjyllands Politi at få bilen standset i Taulov. Her blev den ene gerningsmand anholdt, mens det lykkedes for den anden at stikke af. Han er fortsat på fri fod.

Politiet vil meget gerne høre fra eventuelle vidner, der kan have set den limegrønne Citroën Cactus med den sorte tagboks enten på Vestfyn eller i Fredericiaområdet. Den blev stjålet søndag ved en adresse i Fredericia. Ejeren så sidst sin bil parkeret ved sit hjem søndag eftermiddag.

Har du oplysninger, så kontakt Fyns Politi på telefon 114.

(Opdatering kl. 15.44: Fyns Politi oplyser, at den anholdte mand blev varetægtsfængslet for fire uger.)