Mand erklæret død

Beredskabet er talstærkt til stede efter alarmopkaldet

Politiet oplyste tidligere på eftermiddagen, at forbipasserende havde fundet en livløs person. Nu er der nye oplysninger i sagen

En læge har fredag eftermiddag erklæret en ældre mand død efter en mulig drukneulykke.

Det sker efter, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fredag klokken 14.36 modtog en anmeldelse om, at forbipasserende havde fundet en livløs person i Stege Havn i havnebassinet.

Ifølge den indledende anmeldelse kunne forbipasserende se en livløs person ligge i vandet ud for busserne på havnen og slog alarm.

Kort efter var flere ambulancer, politiet og brandvæsenet på havnen, hvor man fik bjærget personen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

To lægebiler og to ambulancer holder ved havnebassinet

‘Det er klarlagt at en ældre mand er afgået ved døden. Omstændighederne undersøges nu. ID er fastlagt. Pårørende endnu ikke underrettet,’ lyder det i den forbindelse fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politikredsen vil nu forsøge at klarlægge, hvordan manden er endt livløs i vandet. På nuværende tidspunkt er der ikke yderligere oplysninger.

Det er kun få dage siden, at en 33-årig mand også blev fundet livløs i vandet. Han blev efterfølgende erklæret død. Det kan du læse mere om her.

OPDATERING:

Politiet oplyser, at det er en 69-årig mand fra lokalområdet, der er død. Der er intet, der tyder på, at der ligger et kriminelt forhold bag.