Mand død efter påkørsel i kryds

En 39-årig mand er tirsdag afgået ved døden efter han blev påkørt af en bil. En 19-årig bilist sad bag rattet da han kom kørende ad hovedgaden og ramte den 39-årige, der sad på kørebanen.

Det skriver TV Midtvest.

Den unge mand kom kørende ad Søndergade i Kjellerup, da han pludselig så en mand sidde midt på vejen. Den unge bilist forsøgte at bremse bilen, men alligevel ramte han den 39-årige med 50 kilometer i timen.

Presse-fotos.dk har tidligere kunne fortælle om, at der har været kulde-rekord. Klik her for at se den gysende kolde temperatur

(Artiklen fortsætter under artiklen)

Det fortæller politikommissær ved lokalpolitiet i Silkeborg Kenn Sølvkær Jensen til mediet.

“Inden det skete, var der endnu et vidne, der henvendte sig til politiet og fortalte om en mand, som sad på vejen. Hun havde henvendt sig til manden, og han havde flyttet sig i første omgang, men satte sig så ud på vejen igen”, siger politikommissæren.

Manden har ligget i respirator siden ulykken og natten til tirsdag er han afgået ved døden.

Presse-fotos.dk har tidligere skrevet en historie om, at en person snyder ældre mennesker. Se her for at om du kender manden.

Den 19-årige bilist er ikke blevet sigtet i sagen endnu, men efterforskningen er stadig i gang, fortæller politikommisæren.

“Normalvis bliver man sigtet for uagtsomt manddrab, når man kører nogen ned, som afgår ved døden, men i dette tilfælde afventer vi foreløbigt”, siger Kenn Sølvkær Jensen til mediet.