Mand blæser gennem skolepatrulje og giver dem fingeren: Nu efterlyser skolen vred bilist

Illustrationsfoto

To elever i sjette klasse stod måbende tilbage, da en bilist ikke ville stoppe da skolepatruljen bad om det. Først kørte bilisten mellem de to elever og da den unge skolepatrulje konfronterede manden, gav han dem fingeren og kørte væk.

Det skriver TV2 Østjylland.

Onsdag morgen stod de unge elever fra Mårslet Skole ude på vejen, hvor de i deres gule refleksveste og skilte sørgede for, at de mindste elever kom sikkert frem til skolen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Illustrationsfoto

Den vrede bilist holdt bag ved en bil, der var standset og fulgte de unge menneskers anvisninger på Obdrupvej, men da tålmodigheden slap op ræsede han gennem de to elever, der går i sjette klasse på skolen.

Det var også en chokeret viceskoleleder, der fik nyheden om, hvad de unge mennesker var blevet udsat for.

“Det er vanvittigt”, siger viceskoleleder Kurt Lindberg Iversen til mediet.

Leder efter den vrede bilist

Nu vil ledelsen og politiet finde frem til den vrede bilist, som ikke viste hensyn til de unge elever. Derfor har ledelsen skrevet ud til alle forældre og flere er allerede vendt retur. Meldingerne har være mange og man har fået beskrivelsen snævret ned til, at der formentlig er tale om en mand der er mellem 40-50 år gammel og kører i en rødlig bil.

De to elever er ikke kommet til skade efter mødet med den hensynsløse bilist. Faktisk melder viceskolelederen, at begge elever er klar til at trække i den gule vest igen.

“De er ekstremt dedikeret til det her, og de har ikke en oplevelse af, hvor farlig situationen var. Jeg har talt med forældrene, og de har det fint. Så det er trods alt positivt”, siger Kurt Lindberg Iversen.