Mand anholdt for at drive benzintank midt i villakvarter

Arkivfoto

En 37-årig mand er blevet anholdt og sigtet for at drive benzintank på Søkildevej i Svendborg. I en af udlejningsgaragerne på adressen skulle manden angiveligt have solgt stjålet dieselolie. Men der er fortsat mange ubesvarede spørgsmål.

For det vides endnu ikke, hvor dieselolien stammer fra, eller om der er tale om svindel med afgiften.

Politikommissær Rasmus Tyllesen fra Fyns Politi i Svendborg kalder en “atypisk sag”. Overfor Fyens.dk forklarer politikommisæren:

“Vi kører derned, men kan ikke umiddelbart konstatere noget mistænkeligt. Men vi beslutter alligevel at få ransagningskendelser, og da vi får dem, tager vi derned igen sammen med repræsentanter fra Svendborg Kommune, som er miljømyndighed”, fortæller Rasmus Tyllesen.

LIGE NU LÆSER ANDRE: VILD BILJAGT I EN HALV TIME: 23-ÅRIG KØRTE BEVIDST IND I POLITIETS PATRULJEVOGN

800 liter olie fundet

Under ransagningen fandt politiet 800 liter olie i garagen og på toppen af den store tønde lå en pumpe med en brændstofpistol.

Nu skal hele sagen undersøges, da politiet fortsat står tilbage med mange åbne spørgsmål.

“Vi er i stadig i gang med at undersøge, hvor olien kommer fra. Om det stammer fra berigelseskriminalitet, eller om der er tale om afgiftsunddragelse. Det er ikke let, for en liter diesel har ikke et nummer, som gør, at vi kan spore det, siger Rasmus Tyllesen, der vedgår, at der har været en del sager om folk, der har fået stjålet diesel- eller fyringsolie – typisk fra landejendomme”, siger Rasmus Tyllesen.