10. nov. 2023 - 9:52

Mand anholdt: ‘De to ofre sad blødende tilbage ved deres bil’To mænd på 22 og 24 år blev alvorligt kvæstet, da de torsdag aften blev overfaldet i Aarhus. Nu er en 27-årig mand anholdt i sagen

Torsdag klokken 17.50 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om et overfald på Hammerhusvej i det vestlige Aarhus.

Her havde flere personer kort forinden kørt ind i to mænds bil og blandt andet overfaldet dem med knivstik og slagvåben.

Da politi og ambulance ankom til stedet sad de to unge ofre på 22 og 24 år blødende tilbage ved deres bil efter det voldsomme overfald.

Det oplyser Østjyllands Politi.

Der blev hurtigt udøvet førstehjælp på stedet til mændene, der efterfølgende blev hastet på hospitalet til behandling for flere læsioner formentlig fra knivstik.

Begge mænd er alvorligt kvæstet men er nu meldt uden for livsfare.

SE OGSÅ: PERSON FASTKLEMT: BIL BRAGER IND I HAVE

”Vi satte hurtigt og massivt ind, og der er i løbet af aftenen og natten foretaget en række tekniske undersøgelser i området og afhøringer af vidner. Det førte omkring midnat til anholdelsen af en 27-årig mand på en adresse i Aalborg. Vi har i samarbejde med Sydøstjyllands- og Nordjyllands Politi søgt på flere adresser i nat, og vi kommer til at arbejde intensivt på at finde frem til, hvem der stod bag overfaldet. Vi har nogle konkrete personer, som vi meget gerne vil snakke med, og vi formoder, at de ved, at vi leder efter dem. Så jeg vil gerne opfordre dem til at tage kontakt til politiet,” siger politiinspektør Anders Uhrskov, der understreger, at det er for tidligt at konkludere, hvad der præcist er foregået på p-pladsen. 

”Vores foreløbige efterforskning peger på, at der er tale om et internt opgør blandt nogle personer i den samme rockergruppering, men det nærmere motiv til overfaldet er noget af det, vi skal klarlægge med den videre efterforskning, ” siger politiinspektøren. 

Det vil senere fredag blive vurderet, om der er grundlag for a fremstille den 27-årige anholdte i grundlovsforhør.