11. okt. 2022 - 9:51

Lort, lort og atter lort: Hvem overskider børnehaven?Voldum Børnehus – Foto: Google Street View

Lort, lort og atter lort. Flere gange er medarbejdere i børnehaven Voldum Børnehus i Voldum i Østjylland mødt ind til afføring smurt på legeplads og ruder. Nu har de fået nok.

Nogle ubudne gæster skal tilbage til pottetræningen og have forklaret, at en legeplads, en bålhytte og nogle ruder ikke er et toilet, man skider i.

Mandag morgen var den nemlig gal for anden gang, da personale i Voldum Børnehus mødte ind til en ny uge.

Nogle personer har over weekenden været inde på legepladsen og skidt på børnehavens bålhytte.

Og problemet i institutionen er ikke nyt – for blot to uger siden var den også helt gal.

Her var medarbejdere mødt ind til afføring smurt på børnehavens ruder, afføring på jorden og cigaretskodder og dåser spredt ud over legepladsen, skriver TV 2 Østjylland.

Da der nu er fundet afføring besynderlige steder over flere omgange, har Voldum Børnehus besluttet at låse legepladsen af efter åbningstid. Den har indtil nu stået åben i weekender, da børn i området har været glade for at bruge den.

”I børnehaven er der mere til de yngre børn, og den er mere attraktiv for den aldersgruppe. Så det er da megaærgerligt, at der lige pludselig er så mange, der ikke kan få lov til at lege der,” siger Emilie Lyngsøe, der er pædagogmedhjælper i børnehaven, til TV 2 Østjylland.

Det er umuligt at lukke legepladsen fuldstændig ned, da man stadig vil kunne hoppe over hegnet – men håbet er, at de ubudne gæster nu finder ud af, hvordan man rigtigt går på toilettet.

SE OGSÅ: LASTBIL STYRTER AF MOTORVEJ: 40 TONS SUKKER I GRØFTEN

Mandagens påfund af lort resulterede i, at pædagoger og ansatte i børnehaven måtte afsætte en hel dag til rengøring. Det var særlig problematisk, fordi børn og voksne oftest spiser i bålhytten.

Man har endnu ikke nogen ide om, hvem der finder på at skide på børnehavens areal.