08. jun. 2023 - 12:13

Liderlig mand klappede ældre kvinde i røven og viste sit lem til 40-årig kvindeArkivfoto

Politiet er netop nu på jagt efter en sørgelig skæbne af en mand, der ikke har lært af sine forældre, at man skal holde nallerne for sig selv, og at alle andre i øvrigt ikke gider se hans ynkelige tissemand

Østjyllands Politi har onsdag aften fået to anmeldelser fra kvinder, der begge – og hver for sig – havde rendt ind i en mand, som nok mest af alt bare skulle være blevet hjemme og set en video på Pornhub i få sekunders selskab med sin højre hånd.

Annonce

En 70-årig kvinde anmeldte nemlig, at hun omkring Kirkestien i Allingåbro var blevet klappet i røven af en fremmed mand, der havde bevæget sig hen mod hende.

Ikke længe efter kontaktede en 40-årig kvinde også Østjyllands Politi.

Hun anmeldte, at hun i samme område som den 70-årig kvinde havde mødt en mand, der følte sig berettiget til at vise sin stakkels, korte tissemand frem til hende.

‘Manden blottede sin penis for den 40-årige kvinde, inden han forlod stedet i en bil,’ oplyser Østjyllands Politi.

Annonce

SE OGSÅ: BEKYMREDE BORGERE: ‘DØD PERSON FUNDET VED BILKA’

En patruljebil søgte efterfølgende efter manden i området, men det lykkedes ikke at finde den liderlige djævel, der dog var færdige med sine ugerninger for denne aften.

Heldigvis har Østjyllands Politi fået et godt signalement af manden og flere gode oplysninger fra de forurettede kvinder.

‘Vi efterforsker nu sagen nærmere for at finde frem til gerningsmanden,’ lyder det fra Østjyllands Politi.

Annonce

Hvis du har brugbare oplysninger, kan politikredsen kontaktes på 1-1-4.ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER