03. mar. 2023 - 19:22

Levende lys og blomster: Pårørende mindes Mads Ehmsen på findested26-årig Mads Ehmsen blev torsdag fundet død i Varde Å efter at have været forsvundet i over en måned

Blomster er lagt og levende lys står nu og brænder.

Der er tydelige tegn på, at pårørende mindes 26-årige Mads Ehmsen på stedet i Varde Å, hvor han torsdag middag blev fundet død af en forbipasserende.

Mads Ehmsen har været forsvundet siden den 23. januar, og siden da har en storstilet eftersøgning været i gang efter den 26-årige mand.

Helikoptere, dykkere, hunde, frivillige og en masse andet har både Beredskabsstyrelsen og Syd- og Sønderjyllands Politi taget i brug i håbet om at finde Mads Ehmsen.

Eftersøgningen fik ulykkeligvis en sørgelig afslutning torsdag klokken 12.59, da Mads Ehmsen blev fundet død under en mindre bro i Varde Å i området nær Dronning Margretes Vej i Vardes centrum.

Indtil videre mener politiet ikke, at der er sket en kriminel handling.

‘Der er ikke umiddelbart noget i de foreløbige resultater af obduktionen, der peger på en kriminel handling, men der skal nu foretages en række retskemiske og tekniske undersøgelser,’ oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Før de undersøgelser ligger klar, kan politiet ikke oplyse yderligere, men obduktionen har endnu ikke påvist dødsmåde eller dødsårsag.ANDRE LÆSER OGSÅ