Lalandia evakueres: Hundredevis flygter ud af badelandet

Hundredevis af badende gæster er netop flygtet ud af Lalandia under en stor evakuering af badelandet

Tirsdag eftermiddag er der sket en større evakuering af badelandet Lalandia i Billund, da alarmklokkerne i den store bygningen pludselig begyndte at ringe.

Efterfølgende er flere brandbiler hastet ud til adressen, hvor de ankom få minutter senere.

Presse-fotos.dks udsendte til stedet oplyser, at hundredevis af gæster i badetøj i mellemtiden var flygtet ud på tilstødende græsarealer, hvor de opholdt sig, mens brandfolk forsøgte at få overblik over situationen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses en del af gæsterne ude foran Lalandia

Ikke længe efter evakueringen kunne beredskabet melde situationen under kontrol og den umiddelbare fare drevet over.

Det er ukendt for Presse-fotos.dk, hvorfor de automatiske brandalarmer i badelandet var aktiveret, men der har ikke været tegn på brand eller røg i bygningen. Brandalarmerne aktiverede klokken 12.56, og brandvæsenet har forladt stedet igen. Ingen personer er kommet til skade.

Senere bekræfter salgsdirektør ved Lalandia Thomas Bahn Jespersen, at der er sket en evakuering af gæsterne.

“Det var en fejlalarm. Det viste sig at være en gæst, der var kommet til at ramme en af de brandtryk, vi har rundt omkring. Men vi var selvfølgelig nødt til at evakuere og vente på, at brandvæsenet kom,” siger han til B.T..

I en alvorlig sag er politiet netop rykket ud til en anden hændelse, hvor en mand i midt 30’erne er kommet alvorligt til skade. I den forbindelse fortæller Presse-fotos.dks udsendte, at politiet har afspærret et område foran en høj bygning, mens teknikere tager billeder ude på en altan.