Lagde du mærke til blitzen? Over 600 bilister kan se frem til en bøde

Husker du at tjekke din e-boks regelmæssigt? Hvis det ikke er tilfældet, så er det nok en god ide at holde lidt ekstra øje med den i den kommende tid, især hvis du er blandt de mange bilister.

Majoriteten af danskerne færdes hver dag i trafikken, og rigtig mange af dem bag rattet.

De fleste danskere er gode til at overholde fartgrænserne. Men det kan jo slippe for selv den bedste. Det måtte politiet sande, da de søndag var på vejene for at holde et ekstra øje med de danske bilister.

Mange mennesker har oplevet at blive blitzet i en fartkontrol. Det er formodentligt de færreste der ser frem til den regning. Men man kan altså risikere, at sådan en lander i ens e-boks, hvis man har trykket lidt for hårdt på speederen.

Nordsjællands Politi havde i hvert fald fart på bødeblokken da de søndag var ude at holde øje med de danske bilister.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Arkivfoto

Fanget i fælden

Hele 615 bilister vil i den kommende tid modtage en hilsen fra politiet.

Fælles for de 615 bilister er at de søndag kørte hurtigere end de 50 kilometer i timen som fartgrænsen er sat til ude ved Kagerup, hvor politiet altså holdte øje med vejene.

72 af de ovennævnte kørte så hurtigt, at de også kan se frem til et lille klip i kørekortet, og en enkelt skal have en betinget frakendelse af sit kørekort.

Der var desværre også et tilfælde af vanvidskørsel, og vedkommende fik beslaglagt sin bil på stedet, det oplyser Nordsjællands Politi i deres døgnrapport.

Farkontrollen af de danske bilister blev udført søndag fra klokken 06.20 til klokken 23.53 i det nordsjællandske.

Et andet sted i landet gik det helt galt da en kun 14-årig satte sig bag rattet