28. nov. 2022 - 8:39

Læge begik seksuelle overgreb: Endnu en kvinde melder sig nu som offerEn 30-årige læge, der først var tiltalt for at have krænket tre kvindelige patienter på to jyske hospitaler, er nu blevet tiltalt for at have blufærdighedskrænket en fjerde kvinde

En 30-årige læge har siden den 24. marts i år siddet varetægtsfængslet for at have krænket to kvindelige patienter seksuelt og blufærdighedskrænket en tredje kvinde – overgrebene fandt ifølge tiltalen sted på Aarhus Universitetshospital og Regionshospitalet i Viborg.

Mandag morgen melder Anklagemyndigheden ved Østjyllands Politi dog ud, at den 30-årige læge nu også er tiltalt for at have blufærdighedskrænket en fjerde kvindelig patient ved at befamle hende. Det skulle være sket den 20. januar i år på Regionshospitalet i Viborg.

‘Det var en anmeldelse, der kom på bagkant af presseomtalen af sagen, der fik politiet til at foretage en efterforskning og altså nu har ført til, at anklagemyndigheden har rejst tiltale,’ oplyser Østjyllands Politi.

SE OGSÅ: LÆGE TILTALT FOR SEKSUELLE OVERGREB PÅ PATIENTER

Den 30-årige læge har frivilligt ladet sin varetægtsfængsling løbe frem til, der vil falde dom i sagen.

Retsmøderne kommer til at foregå ved Retten i Aarhus og løber over dagene 13., 14., 20. og 21. december 2022.ANDRE LÆSER OGSÅ