Kvindelig betjent overfaldet

Natten til søndag blev en kvindelig betjent slået i ansigtet under en anholdelse.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Politiet modtog klokken 01:45 en anmeldelse om, at der var opstået tumult og uorden i og udenfor en restauration på Kordilgade i Kalundborg.

Derfor blev et par patruljer sendt mod stedet med både sirener og blå blink.

Da politiet ankom tul stedet, var der stort set faldet ro på.

En 36-årig mand, som havde vært en en af parterne, blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen i den anledning.

En anden spirituspåvirket mand – en 28-årig fra Kalundborg – var dog ikke faldet helt til ro og havde fået nogle skrammer efter at have været en del af slagsmålet. Manden var stadig opfarende, hvilket fik betjentene til at vurdere, at han blev nødt til at blive frihedsberøvet, hvis der skulle skabes ro på stedet.

Det ville den 28-årige dog ikke være behjælpelig med. Han satte sig derfor til modværge og slog om sig. Et af den 28-åriges knytnæveslag ramte i den forbindelse en kvindelig betjent i ansigtet.

Den 28-årige mand blev kørt til politistationen i Roskilde, hvor han kunne sove sin rus ud og efterfølgende blev afhørt i anledning af sigtelsen for vold mod politiet.

Efter afhøring løslod politiet den 28-årige, der senere vil høre nærmere fra anklagemyndigheden, når sagen skal afgøres.