Kvinde voldtager mindreårig stedsøn

Illustrationsfoto

En dengang 31-årig kvinde er blevet idømt tre måneders ubetinget fængsel for i straffelovens forstand at have voldtaget sin 13-årige stedsøn adskillelige gange

En enig domsmandsret har tirsdag kendt en 49-årig kvinde skyldig i gentagende voldtægter af hendes dengang mindreårige stedsøn. Voldtægterne er foregået over ni måneder.

Det skriver B.T., der har været til stede i retten.

Voldtægerne skete tilbage i 2005, hvor kvinden var 31 år og stedsønnen var 13 år.

Det er stedsønnens nuværende kone, der har anbefalet ham at anmelde sagen til Nordsjællands Politi. Det skete i 2021.

“Han var meget fokuseret på, om det måske kunne have været hans egen skyld. Men vi var mange voksne, der sagde, at det aldrig er en 13-årigs skyld, når sådan noget sker,” forklarede stedsønnens kone som vidne ifølge B.T..

“Han har et andet forhold til sex, end jeg har. Han lægger meget værdi i sin seksualitet og gik for eksempel op i, at hans stedmor fortalte ham, at hans kønsdele var større end hans fars,” tilføjede hun.

Der skete i perioden både samleje og oralsex mellem drengen og hans stedmor. Det var egentlig med drengens accept, men i straffelovens forstand kategoriseres sex mellem et barn på under 15 år og en voksen på over 22 år som voldtægt.

Kvinden blev straffet med tre måneder ubetinget fængsel og 15 måneders betinget fængsel med vilkår om 200 timers samfundstjeneste.

Samtidig skal den nu 49-årige kvinde betale erstatning til stedsønnen på 40.000 kroner.

Hun tog sig betænkningstid i forhold til at anke dommen.

Presse-fotos.dk dækker i disse dage en voldsom voldtægt, hvor det kvindelige offer måtte spille død i et forsøg på at undslippe gerningsmandens klør. Sagen løber ved Østre Landsret i disse dage.