Kvinde umotiveret stukket ned ved folkeskole: Nye oplysninger i sagen

En 46-årig kvinde blev umiddelbart helt umotiveret stukket ned med en kniv på et stisystem ved en folkeskole i Roskilde mandag eftermiddag. Nu deler politiet nye oplysninger i sagen

En 46-årig kvinde er nu meldt uden for livsfare, efter hun mandag ved 14-tiden med en lægehelikopter blev fløjet til Rigshospitalet i kritisk tilstand.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Kort forinden var kvinden blevet knivoverfaldet på stisystemerne syd for Tjørnelyskolen i Hyrdehøj i Roskilde.

Her havde en anden kvinde, der beskrives som værende mellem 15-25 år, ifølge politiets oplysninger angrebet den 46-årige med en kniv og stukket hende i nakke og i ryg.

Indtil videre viser efterforskningen, at overfaldet var helt umotiveret, og at det var et drabsforsøg.

For at komme videre i sagen, søger Midt- og Vestsjællands Politi nu hjælp i offentligheden.

”Har man som beboer eller virksomhed i selve Hyrdehøj-området videoovervågning, så ring 1-1-4, så kommer vi og sikrer overvågningen. Men vi har også brug for, at beboere og virksomheder i resten af Roskilde vest gemmer deres videoovervågning og gerne gennemser den i tidsrummet før og efter, at overfaldet skete”, siger vicepolitiinspektør Lars Krogsgaard. 

”Ser man noget på videoen, der kan være gerningskvinden, så ring 1-1-4 og fortæl os om det”, siger han videre.  

(Artiklen fortsætter under billedet)

SE OGSÅ: 21-ÅRIG FODGÆNGER DØD I ULYKKE

Gerningsmanden beskrives som værende:

  • Kvinde
  • 15-25 år
  • Lys i huden
  • Langt, sort hår
  • Bar t-shirt med rød skrift og sorte bukser

”Vi kommer til at være synligt tilstede i området dagen igennem. Og hvis man har oplysninger til politiet, eller i øvrigt ønsker at snakke med os om det, der er sket, så kan man også opsøge vores mobile politistation”, siger Lars Krogsgaard.

Midt- og Vestsjællands Politi har tirsdag placeret den mobile politistation ved Tjørnelyskolen og vil frem til middag også være til stede i Hyrdehøjcentret.