Kvinde udsat for særlig farlig voldtægt

Politi har anholdt 20-årig for røveri og voldtægt. Tre andre er allerede varetægtsfængslet, oplyser politiet

En 20-årig mand sigtes for at have udsat en kvinde for en særlig farlig voldtægt tilbage i januar.

Det oplyser Østjyllands Politi på det sociale medie X torsdag, hvor manden bliver fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus med henblik på varetægtsfængsling.

Den 20-årige blev anholdt i Københavns Lufthavn onsdag aften efter at være kommet til Danmark fra en udenlandsrejse.

Politiet oplyser, at manden sigtes for røveri, voldtægt samt andet seksuelt forhold end samleje af særlig farlig karakter. Det skal være begået mod en nu 33-årig kvinde på en adresse i Viby J.

Østjyllands Politi oplyser til Ritzau, at anholdelsen er sket i en sag, hvor tre andre allerede er varetægtsfængslet. Der er tale om en dreng på 17 år og to mænd på henholdsvis 18 og 19 år.

De blev fængslet i marts og april.

Torsdagens grundlovsforhør med den 20-årige begynder klokken 10.30.

Anklageren vil anmode om lukkede døre, oplyser politiet. I så fald vil politiets beviser blive hemmeligholdt, og det samme gælder mandens eventuelle forklaring.

Senere oplyser Østjyllands Politi, at den 20-årige mand under grundlovsforhøret er blevet varetægtsfængslet i forløbeligt en uge.

Han kærede ikke kendelsen.

Politiet har i en anden sag netop modtaget en anmeldelse fra en teenagepige, der fortæller, at hun var været udsat for et mareridt i et telt på Roskilde Festival. Pigen fortæller, at hun er blevet voldtaget af en mand.