Kvinde taget med hash i trusserne: Forklaring om ny hashshampoo holdte ikke

Politiet har hørt mange forskellige forklaringer om, hvorfor personer lugter af hash, når de bliver stoppet. Men forklaringen om, at det skulle være en organisk hårshampoo med hasholier, var alligevel ny, da en patrulje stoppede aarhusiansk kvinde på Køge Bugt Motorvejen.

Da en patruljebil standsede en 21-årig kvinde ved Solrød, havde de allerede en mistanke om, at kvinden havde sat sig bag rattet, selvom om hun var påvirket. Men da kvindens bil blev ransaget, kunne betjentene ikke finde hashen, som ellers lugtede kraftigt.

Det forklarer Midt- og Vestsjællands Politi på Facebook.

“Der lugtede da også kraftigt af hash, da vi ransagede bilen og visiterede den unge kvinde, men vi kunne ikke umiddelbart finde noget, der ikke måtte være der,” forklarer politikredsen i opslaget.

LIGE NU LÆSER ANDRE: NU MÅ KUNDER IKKE TAGE TASKER MED I SUPERBRUGSEN

‘Der lugtede da også kraftigt af hash, da vi ransagede bilen og visiterede den unge kvinde, men vi kunne ikke umiddelbart finde noget, der ikke måtte være der,’ forklarer politikredsen i opslaget.

Den 21-årige fører af bilen blev taget med til sygehuset, så hun kunne få foretaget en blodprøve. Kvinden holdt fast i forklaringen om, at lugten af hash kom fra en shampoo, som indeholdt hasholier.

Men da kvinden blev visiteret igen fandt politiet svaret på spørgsmålet om, hvorfor hashlugten blev ved med at hænge tungt i luften, selvom de nu stod på sygehuset.

“Denne gang dukkede der sørme en lille pose skunk op, skjult i kvindens trusser, oplyser ordensmagten.