Kvinde slået i ansigtet med vodkaflaske

Illustrationsfoto

En kvinde er blevet slået i hovedet med en vodkaflaske efter to mænd ikke ville forlade hendes venindes lejlighed. Der opstod utryg stemning og da kvinderne ville have de to mænd til at forlade lejligheden, endte det med blod fra kvindens ansigt.

Tumulten er opstået søndag aften i en lejlighed i Silkeborg midtby, hvor de to mænd på henholdsvis 25 og 26 år mødte op på kvindens adresse. Den 34-årige kvinde inviterede dem indenfor, så de kunne drikke sammen.

Det skriver TV Midtvest.

Kvinden, der bor i lejligheden, har ikke det store kendskab til de to fyre, men har mødt dem på en bytur for flere uger siden. Men kort efter de to fyre træder ind i lejligheden, ændrer stemningen sig i den negative retning.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Illustrationsfoto

Det fortæller politikommissær Kenn Sølvkær Jensen til mediet.

“Hun siger, de gerne må komme ind og drikke lidt. De bliver højrøstede og ubehagelige derinde, og det bliver for voldsomt, så hun vil gerne have, de går ud igen”, siger han.

Da mændene ikke vil høre på kvinden, beslutter hun sig for at ringe efter sin veninde, som hurtigt ankommer til adressen. Men venindens besøg gør ikke situationen bedre – tværtimod.

“De siger, de skal gå, og der slår den ene mand veninden i hovedet med en vodkaflaske, så det bløder fra næseryggen”, siger Kenn Sølvkær Jensen til mediet.

Efter slaget med vodkaflasken, forlader de to mænd adressen og politiet bliver tilkaldt. Betjentene får talt med kvinderne og kort efter træffer de to mænd med blod på tøjet nogle få hundrede meter fra lejligheden.

“De havde lidt blod på sig, og de passede med signalementet, som kvinderne havde givet”, siger politikommissæren.

Begge bliver anholdt på stedet og manden, der har slået kvinden med flasken, er blevet sigtet for kvalificeret vold, men løsladt igen mandag.

Den anden blev løsladt natten mellem søndag og mandag.