Kvinde kørt ihjel: Mindes nu med blomster på dødsstedet

Den 55-årige kvindes bil havde store skader efter sammenstødet

Onsdag morgen mistede en 55-årig kvinde livet i en voldsom dødsulykke. Siden er der blevet lagt blomster på stedet, hvor ulykken indtraf

En 34-årig mand med bopæl på udrejsecentret Kærshovedgård er blevet varetægtsfængslet anklaget for at have ført sin røde personbil hasarderet og derfor forårsaget et sammenstød med en 55-årig kvinde.

Ifølge politiet var manden både påvirket af cannabis, foretog flere hasarderede overhalinger og kørte 120 kilometer i timen i en 70′ zone op til ulykken. Desuden havde han fået frataget førerretten.

Ulykken skete kort efter klokken 06.00 på Vejlevej i Nørre Snede, da den 34-årige mand var på vej til mødepligt på udrejsecentret.

Sammenstødet kostede en 55-årig kvinde livet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Blomster er lagt på ulykkesstedet

Torsdag er der tydelige spor efter den tragiske dødsulykke på stedet, hvor de to biler kørte ind i hinanden. Det kommer blandt andet til udtryk ved flere blomster, der er lagt for at mindes og ære den afdøde kvinde, men også ved at græs er pløjet op omkring de forulykkede biler og få vragrester, der ligger i vejkanten.

Den 34-årige mand, som politiet mener, forårsagede ulykken, blev fundet i besiddelse af stoffer og en kniv, da han få minutter efter dødsulykke blev anholdt, mens han også for en måned siden blev sigtet af politiet for at køre narkokørsel.

“Der er tale om uagtsomt manddrab under særligt skærpende omstændigheder. Der er ingen formildende omstændigheder. Alt taler ind i et groft uforsvarligt tilfælde. Og grovheden gør, at sigtede ikke skal være på fri fod,” sagde anklager Linda Borch Pedersen ifølge TV Midtvest under grundlovsforhøret, hvor den 34-årige mand blev varetægtsfængslet.

Politiet vil forsøge at få en kendelse til at kunne ransagde den 34-årig mands telefoner, da man mener, at han bruger dem til at sælge stoffer.

Presse-fotos.dk dækkede også grundlovsforhøret onsdag eftermiddag, hvor rystende detaljer kom til offentlighedens kendskab. Det kan du læse mere om her.