Kvinde i livsfare efter blodigt knivoverfald på åben gade

Politiet bekræfter mandag aften, at det er en kvinde, der er blevet stukket ned med kniv på åben gade. En ung mand er anholdt – overfaldet er tilsyneladende umotiveret

Presse-fotos.dk kunne tidligere på aftenen erfare, at der var tale om en kvinde, der var blevet stukket ned på Taastrup Torv.

Det bekræfter Københavns Vestegns Politi nu i en pressemeddelelse.

Politikredsen modtog mandag klokken 16.39 en anmeldelse om et knivstikkeri på torvet og ankom kort efter massivt til stedet.

Her kunne betjente finde en kvinde i 40’erne, der var alvorligt kvæstet af skader efter kniv.

Hun blev efterfølgende hastet til behandling på hospitalet, hvor hendes tilstand mandag aften stadig betegnes som kritisk.

Efterforskningen har sidenhen ført til mistanke af en 20-årig mand, der blev anholdt klokken 19.34 og sigtet for knivstikkeriet.

”Vi har indledt en omfattende efterforskning af hændelsesforløbet og hører gerne fra vidner, som har bemærket noget usædvanligt i området omkring Taastrup Torv før og efter 16.39-tiden i dag,” siger efterforskningsleder Rikke Thestrup, Københavns Vestegns Politi.

(Artiklen fortsætter under billedet)

To telte er hejst på gerningsstedet

Efterforskningen peger indtil videre i retningen af, at den mistænkte gerningsmand har overfaldet kvinden umotiveret, og at de ikke kendte hinanden på forhånd.

Københavns Vestegns Politi tager dog forbehold for, at efterforskningen er på et tidligt stadie, og at man nu forsøger at klarlægge det præcise hændelsesforløb.

Den mistænke gerningsmand forventes at blive fremstillet i et grundlovsforhør tirsdag.

Indtil da har politiet ikke yderligere oplysninger.

De pårørende til kvinden er underrettet.