07. nov. 2022 - 10:31

Kvæstet kvinde fundet: Politiet retter nu fokus mod et hus på vejenMandag morgen blev en kvinde fundet kvæstet på Strandvejen i Svinninge – en massiv efterforskning pågår netop nu, hvor politiet nu særligt ser ud til at rette fokus mod et hus på vejen

Midt- og Vestsjællands Politi er mandag morgen og formiddag talstærkt til stede omkring Strandvejen i Svinninge efter en håndværker kort efter klokken 06.00 fandt en kvæstet kvinde på vejen.

Kvinden er kørt på hospitalet, men er meldt uden for livsfare. Netop nu pågår der en stor efterforskning i området, hvor politiet ser ud til særligt at koncentrere sig om et hus på Strandvejen.

Presse-fotos.dks mand på stedet fortæller, at flere efterforskere er ankommet til adressen. Samtidig bevæger hundepatruljer sig rundt lige op ad huset.

“De har spærret af fra huset i en radius på cirka 200 meter. Der har lige været et hold af efterforskere, som er gået ind i huset med plastikhandsker på – der er rullet ned, så jeg kan slet ikke se, hvad de laver derinde,” siger Presse-fotos.dks mand på stedet og tilføjer:

“Det eneste, jeg har kunnet se, er, at de har kigget i affald.”

Han oplyser samtidig, at efterforskerene arbejdede i huset i omkring 25 minutter, før de forlod igen. Flere hundepatruljer arbejder stadig på adressen.

Presse-fotos.dk er på nuværende tidspunkt ikke bekendt med, hvorfor politiet i forbindelse med fundet af den kvæstede kvinde har rettet sit fokus mod det pågældende hus.

Redaktionen forsøger løbende at få en kommentar fra Midt- og Vestsjællands Politi.

(Artiklen fortsætter under billedet)

SE OGSÅ: BREAKING: 24-ÅRIG MAND ANHOLDT FOR DRABET PÅ GRAVID KVINDE I HOLBÆK

Blev fundet af en håndværker

Det var klokken 06.10 mandag morgen, at en håndværker fandt den kvæstede kvinde på Strandvejen i Svinninge.

“En håndværker har fundet en kvæstet kvinde på vejen og får slået alarm. Kvinden er kørt på hospitalet og har kvæstelser, men er ikke i livsfare,” fortæller Martin Bjerregaard, der er talsmand hos Midt- og Vestsjællands Politi, til Presse-fotos.dk.

Strandvejen er i forbindelse med Midt- og Vestsjællands Politis efterforskning i området lukket ned. Politikredsen har ikke en tidshorisont for, hvornår man er færdig på stedet.