Kommende festivaler i København 2024

Der er rig mulighed for skønne musikalske oplevelser til de kommende festivaler i København her i sommer.

Både Grøn Koncert og AiaSound slår dørene op som de største i København, og her er Artigeardit x Lamin, Nik og Jay, Tobias Rahim og Jada bare få af de store kunstnere som optræder i København.

18. juli: Grøn i Tårnby

Grøn turnerer i Øresundsparken. I år er det blandt andre Jada, Kesi, Tv2 og Tobias Rahim der sætter stemningen på festivalen.

28. juli: Grøn i Valbyparken

Same, begge Grøn er udsolgt, så det er kun dem med billet der skal glæde sig til en fed dag på Grøn.

28.-29 juli: Blaagaards Festival

Blaagaards Festival afholdes på Blågårds Plads. Festivalen byder på god musik, kolde øl og god stemning midt på Nørrebro.

28.-29. juli: Carpark Festival

Carpark Festival finder sted, hvor du kan opleve det bedste fra den danske, upcoming musik-scene. En oplagt mulighed for at gå på opdagelse i ny, dansk musik.

1.-3. august: AiaSound

AiaSound finder sted på Tiøren. Festivalen præsenterer en bred vifte af musikgenrer med både internationale og danske kunstnere. Blandt andre Artigeardit x Lamin, Tessa og Nik og Jay kigger forbi.

8.-10. august: Syd for Solen

Syd for Solen afholdes i år i Valbyparken. Festivalen fokuserer på en blanding af musik, kunst og gastronomi og tilbyder en intim oplevelse i naturskønne omgivelser.

11. august: Stella Polaris

Stella Polaris afholdes i Frederiksberg Have. Dette er en gratis elektronisk chill-out festival, hvor alt du skal gøre er at møde op med et tæppe og en madkurv.

Mange skønne musikalske oplevelser venter i København i denne sommer. Tjek deres hjemmesider for program og billetter til de forskellige festivaler.

Husk også at se vores oversigt over koncerter i København i juli her