Kørte “meget stærkt”: 24-årig sigtet for uagtsomt manddrab

En 24-årig mand er blevet anholdt efter tre personer mistede livet på Hillerødmotorvejens forlængelse lørdag morgen. En 33-årig mand, en mor og en far har mistet livet. Forældreparret kørte med sine to børn, da de blev påkørt af den 33-årige.

Gennem vidner til det voldsomme uheld har politiet fundet frem til 24-årige mand, som stak af fra uheldet efter hans 33-årige ven kørte ind i familien.

Han er nu sigtet for uagtsomt manddrab og Anklagemyndigheden vil gå efter varetægtsfængsling, når den 24-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør klokken 12 søndag.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Ifølge sigtelsen kørte den 24-årige og den afdøde 33-årige man ræs på strækningen. Begge mænd kørte så hurtigt, at der er tale om vanvidskørsel, oplyser politiet.

Det er endnu uvist, hvor hurtigt de to mænd kørte på ulykkestidspunktet, men vagtchef Michael Dalby, Nordsjællands Politi, oplyser til TV 2, at mændene kørte “meget stærkt”.

 Børnene fortsat indlagt

De to børn, som var i bilen sammen med kvinden og den anden mand, er henholdsvis 10 og 14 år gamle. De sad på bagsædet og blev begge hastet til Rigshospitalet efter ulykken. De er fortsat indlagt, hvor de modtager behandling for deres kvæstelser.

Alle tre trafikdræbte er fra Hillerød-området, oplyste politiet lørdag.

Den 24-årige mand er blevet præsenteret for sigtelsen på anholdelsestidspunktet, men det er endnu uvist, hvordan manden forholder sig til sigtelsen.

Søndag kunne Presse-fotos.dk fortælle mere om de to børns tilstand efter ulykken.