Københavns Karneval: Den farverige fest er tilbage

Karneval, Arkiv foto. Presse-fotos.dk

Oplev en eksplosion af farver, musik og dans når Københavns Sommer Karneval 2024 løber af stablen i den kommende weekend fra den 7. til den 9. juni. København bliver fyldt med farverige kulturelle indtryk og lækre rytmer.

Festlighederne starter den 7. juni med en mindre parade på Dronning Louises Bro på Nørrebro, hvor stemningen sættes i gang.

Lørdag den 8. juni finder et af karnevalets absolutte højdepunkter sted med den store parade, der bevæger sig fra Kongens Nytorv gennem Strøget til Nytorv. Starten går fra Kongens Nytorv kl. 11.00, og du kan finde de bedste pladser langs ruten for at nyde de imponerende kostumer, flotte danse og medrivende musik. Efter paraden fortsætter festlighederne på Nytorv med optrædener fra både lokale og internationale artister til kl. 18.30.

Søndag den 9. juni flytter karnevalet til Enghaveparken på Vesterbro, hvor en parade starter kl. 12.00 og efterfølges af en dag fyldt med underholdning og optrædener for hele familien. Der vil være en stor scene med artister samt et dansegulv med diverse shows. Endnu en dag med rytmer og glade mennesker venter!

Siden 1982 har Københavns Karneval været en begivenhed, der tiltrækker tusindvis af deltagere fra mange forskellige lande og mange tilskuere hvert år. Du må ikke gå glip af et af Københavns mest farverige og livlige event.