27. jun. 2022 - 22:23

København: Færdselsuheld ender i blodigt knivstikkeriEt færdselsuheld i Valby her til aften har udviklet sig til et knivstikkeri – politiet er på jagt efter gerningsmændene

Klokken 21.14 fik Københavns Politi en anmeldelse af et færdselsuheld på Gammel Køge Landevej i Valby lige op ad McDonalds. Da patruljebilen ankom til stedet, kunne de konstatere, at en mand var blevet stukket flere gange med en kniv.

Det har nu resulteret i, at politiet er massivt til stedet i området og har spærret af.

”Da vi kommer frem er en mand blev stukket adskillelige gange i benene med en kniv. En af de impliceret biler fra det anmeldte færdselsuheld er stadig på stedet, men den anden er væk. Vi tilgår lige nu sagen meget åbent, men vi ved, ar der er flere personer, der er løbet fra stedet, og muligvis en lille, grå bil, der er kørt væk,” siger Martin Kajberg, der er vagtchef hos Københavns Politi til Presse-fotos.dk.

SE OGSÅ: MOTORCYKELIST AFGÅET VED DØDEN

Politiet arbejder lige nu på stedet og prøver at klarlægge forløbet. Hele området er afspærret, mens Københavns Politi prøver at afgøre, hvad der er sket.

Vagtchefen oplyser, at den mand, der er stukket med kniv, er uden for livsfare, men er bragt til hospitalet. Han har ingen kommentarer til offerets identitet.

Hvis du har oplysninger til politiet om sagen, bedes du kontakte dem på 1-1-4.