05. feb. 2023 - 18:31

Knivstik i Vanløse: 17-årig kørt på hospitaletDer er tidligt søndag aften sket et knivstikkeri i Vanløse, hvor en 17-årig er kommet slemt til skade.

Københavns Politi skriver på Twitter:

“Vi er massivt tilstede ved Buskager i Vanløse i anledning af, at en 17-årig mand er blevet knivstukket. Han er svært tilskadekommen og bragt til hospitalet. Vi kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse yderligere. Evt. Vidner kan rette henvendelse på 114.”

Presse-fotos.dk’s udsendte kan berette, at et stort område er afspærret i forbindelse med politiets arbejde på gerningsstedet.

Det er andet knivstik i det storkøbenhavnske område i denne weekend. Lørdag skete der et knivstik på Sigurdsgade på Ydre Nørrebro. Det kan du læse om ved at klikke HER.

Vagtchef hos Københavns Politi, Henrik Stormer, siger til presse-fotos.dk, at der ikke er noget, der tyder på, at der er en sammenhæng imellem de to knivstik.

Forrige fredag skete der to knivstik i København, som i det hele taget har været ramme om en række knivstiks-episoder siden slutningen af december 2022.ANDRE LÆSER OGSÅ