Kendt dansk rapper har fået cancer

En kendt, dansk rapper skriver på sin Facebookprofil, at han har fået kræft og er startet i kemobehandling. Det får ham nu til at aflyse og takke nej til alle fremtidige projekter

‘Der er ingen nem måde at skrive det her på, og jeg ved godt, at det er en ordentlig mundfuld at smide ud på Facebook.’

Sådan starter den 54-årige nordjyske rapper Johnny Hefty sin besked på sin Facebookprofil, hvor han oplyser, at han har fået kræft.

Kræftknuden blev ifølge rapperen opdaget i december og sidder i spiserøret.

‘Jeg er i fuld gang med behandlingen – kemo en gang om ugen og stråler alle hverdage i Århus. Det går efter omstændighederne ganske godt. Herefter skal jeg restituere og have opereret knuden ud af spiserøret og så håber jeg, at mit liv langsomt vender tilbage til normal,’ fortsætter rapperen i sin besked.

I forbindelse med kræftbehandlingen oplyser rapperen, at han aflyser og takker nej til alt.

Læs det fulde opslag her: