Kampreferat og billeder: Vendsyssel slår Hobro på hjemmebane

På en lummer og meget regnfuld tirsdag aften på Nord Energi Park var der lagt op til et vaske ægte lokalbrag da Vendsyssel FF tog imod Hobro IK.

Kampen kunne faktisk godt have været udsat, for omkring en times tid før kampstart ramte et skybrud over Nord Energi Park med lyn ude i det fjerne, og når det lyner til en fodboldkamp, kan den blive udsat eller aflyst. Det skete dog ikke tirsdag aften.

Kampen blev fløjtet i gang til tiden, og allerede fra start gik spillet flot for hjemmeholdet. Der kom flere og flere chancer, og der var da også nogle flotte skud på mål – eller skal vi sige flotte skud over mål.

Høj stemning hos Vendsyssel FF fans med trommer og sange. Det samme kan man ikke sige om de få fans fra Hobro – det var ligesom at se en gudstjeneste ude under åben himmel.

Allerede efter 10 minutter fik tilskuerne øjnene op for en ringe dommerpræstation. En Vendsyssel FF spiller blev tacklet i feltet, men dommeren mente, at der var film – derfor intet straffespark, men derimod et gult kort til hjemmeholdet, og det bragte sindene i kog på Nord Energi Arena.

Dommeren var nu også en fjende på banen, og det kom da også til udtryk blandt de 1228 tilskuere, der havde taget vejen forbi Nord Energi Arena. Faktisk var det både hjemmeholdets fans men også udebaneholdets fans, der viste stor utilfredshed med dommeren.

Men hvad er en fodboldkamp uden mål, og det kom der efter 15 minutters spil, da Vendsyssels Parfait Bizoza bankede en bold i nettet for anden kamp i træk. Målet var til det, der i går også blev kampens resultat på 1-0 til hjemmeholdet.

Det kunne dog sagtens have stået 3-0 til Vendsyssel FF, som spillede en fantastisk kamp med kæmpe chancer.

Kampen ender 1-0 til hjemmeholdet.

Vendsyssel FF ligger nu på en tredjeplads i NordicBet-ligaen med 12 point stærkt forfulgt af Sønderjyske, som også ligger med 12 point. Vendsyssel har en bedre målscore end sønderjyderne og ligger derfor forrest.

Sønderjyske var nok den største overraskelse under tirsdagens kampe, da de tabte hele 4-0 mod FC Helsingør. Hobro … Ja, de ligger nede og roder rundt i bunden af tabellen med sølle 4 point.

Næste kamp for Vendsyssel FF er den 21 august, hvor de skal et smut til FC Fredericia.