07. dec. 2023 - 19:40

Kæmpe sten kastet gennem sønnens vindue: “Blev han ramt, ville han være død”Torsdag eftermiddag omkring klokken 15 kommer han en 19-årig mand hjem til sin lejlighed i den lille by Ringe på Fyn. Til sin store overraskelse ser han, at den ene rude er smadret og der ligger en stor tung sten på stuegulvet. Ukendte gerningsmænd har kastet den store sten gennem ruden og nu søger moren hjælp til at finde dem.

“Han kommer hjem fra skole og ser, at der ligger en kæmpe sten på gulvet og ruderne er smadret. Det er en kæmpe betonblok og han er i chok over, hvor heldigt det er, at han ikke var hjemme på tidspunktet”, fortæller bonusmoren til den unge mand, til presse-fotos.dk.

Den chokerede 19-årige ringer straks til sin far, og derefter til Fyns Politi for at finde gerningspersonerne. Her meddeler politiet, at grundet stenens størrelse, så kan der, ifølge bonusmoren, være tale om drabsforsøg.

“Han ringer til politiet, som fortæller, at der kan være tale om mordforsøg grundet stenens størrelse. Ved ankomsten til adressen konstaterer politiet, at der tale om hærværk, da manden ikke var hjemme”, fortæller kvinden.

Mener du det?”

Som så mange unge bruger den unge mand også tæpper som gardiner for vinduerne. Derfor er det ikke muligt at se, om der er nogen hjemme på adressen, hvis man kigger ude fra.

“Politiet ved i teorien ikke, om gerningsmændene ville ramme min bonussøn, eller om de blot ville skræmme ham”, fortæller hun.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiets har hverken taget fingeraftryk på stenen eller gjort meget ud af sagen, ifølge bonusmoren. Der er dog taget billeder og skrevet navne på eventuelle gerningsmænd.

De fortæller os i telefonen, at vi ikke må røre stenen eller flytte den. Men når de kommer til adressen bliver den hverken undersøgt for eventuelle fingeraftryk eller bliver taget med til stationen. Jeg forstår ikke, hvordan de ikke kan tage den med, så man måske kan komme nærmere en gerningsperson. Jeg stod helt målløs og det eneste jeg kunne sige, var, mener du det, da betjenten sagde, at de ikke ville tage stenen med til undersøgelse”, siger en rystet bonusmor.

Ikke første gang

Det er ikke første gang, at den unge mands hjem bliver udsat for hærværk.

For blot nogle uger siden blev der affyret kanonslag ved den unge mands adresse og her der heller ikke nogen, der er blevet anholdt.

Derfor er familien bekymret for, hvad det næste bliver. Der er ingen vidner, som har meldt sig og derfor håber familien, at eventuelle vidner vil tage kontakt til politiet, hvis man ved noget, så hærværket kan stoppe en gang for alle.