Kæmpe hollywoodstjerner gæster dansk festival

Der er dømt glitter og glimmer på programmet, når flere hollywoodstjerner indtager den danske festivalscene til efteråret. Festivalen byder på en lang række kulturelle oplevelser og mad.

Hvis man skulle være i tvivl om, at lille Danmark kunne tiltrække store filmstjerner, så kan man godt tro om igen. Heartland Festival har nemlig formået at tiltrække et hav af hollywoodstjerner til deres efterårsresidens, som finder sted på den anden side af sommerferien i september måned.

Det skriver festivalen i en pressemeddelelse, der forklarer yderligere, at ambitionen med festivalen er at ‘undersøge og udvikle en sensorisk legeplads, hvor oplevelser sammenfletter og udvisker grænserne mellem kunst og sanseoplevelser i et nøje kurateret forløb’.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Selvom Heartland Festival netop nåede sin afrunding i weekenden ved Egeskov Slot på Fyn, skal man altså ikke snydes for endnu en omgang fest og farver i festivalens tegn. Heartland udvider festivalen, og denne gang er det den verdenskendte danske restaurant, der byder velkommen til et storslået arrangement i København.

I løbet af festivalen vil der være et væld af talks, musik og lækker mad på programmet, og man får tilmed muligheden for at komme helt tæt på vaske ægte verdensstjerner i form af bl.a. Succession-stjernen Jeremy Strong, Emily in Paris-stjernen Lily Collins og American Pie-stjernen Jason Biggs.

Festivalen meddeler desuden, at der kommer endnu flere stjernenavne i løbet af sommeren, og at man kan se frem til intet mindre end 20 arrangementer, der finder sted fra midten af september til november 2024.

Der er et begrænset antal pladser til festivalen, og derfor er det en god idé at skrive sig op i god tid, hvis interessen skulle melde sig. Det gør man på Heartland at Nomas hjemmeside.

Se også: Presse-fotos.dk har listet en lang række festivaler, der finder sted i København. Find dem her.