02. aug. 2022 - 22:30

Kæmpe drama i centrum af by: Varevogn påkører person – tumult – og jagtende mand med batEt større drama udspiller sig lige nu i centrum af Nykøbing Falster, hvor politiet er massivt til stede

Tirsdag aften omkring klokken 20, har der angiveligt været en personpåkørsel, tumult og en mand jagtende med et bat i bymidten af Nykøbing Falster.

Det skriver B.T., der har talt med en restaurantejer, der har en restaurant på stedet.

Han var ikke til stede under episoden, men blev ringet op af sine medarbejdere, der skulle bruge ham til at gennemse og aflevere overvågning til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Restaurantejeren forklarer, at man kan se en hvid varevogn komme ræsende imod kørselsretningen på vejen.

»Den stopper ved pullerten, der skal holde biler ude af gågaden – en person stiger ud af bilen og forsøger at åbne pullerten, men da det ikke lykkes, bakker de voldsomt tilbage, og så opstår der noget tumult oppe ved pizzeriaet. Lige pludselig kan man se, at noget tager ved dem. De skal bare væk derfra. Og på vej væk, rammer de en person,« siger restaurantejer Jonas Mindbjerg til B.T..

Og her slutter dramaet angiveligt ikke, fortæller han.

En mand kommer nemlig efterfølgende løbende efter personerne i den hvide varevogn med et bat. Derefter får de ifølge Jonas Mindbjerg kørt over pullerten og ind til gågaden.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi holder indtil videre kortene tæt til kroppen. Til Presse-fotos.dk fortæller de, at man lige nu er talstærkt til stede i centrum, men at man er for tidligt i efterforskningsstadiet til at kunne melde noget konkret ud.

SE OGSÅ: KØ PÅ MOTORVEJ: UNG MAND HOPPET UD FRA BRO

Jonas Mindbjerg fortæller til B.T., at en person skulle være kørt væk i ambulance – desuden har han også hørt, at en person skulle være ført væk i en hvid DNA-dragt.

Ovenstående skal dog tages med forbehold, da dette ikke er bekræftet fra politiets side.