Kæmpe Disney-krydstogtskib lægger til i Fredericia

Disney Dream krydstogtskib tiltrækker begejstring i Fredericia Havn

Søndag formiddag er det store Disney Dream krydstogt til stede ved havnen i Fredericia og tiltrækker nu opmærksomhed fra mange begejstrede borgere, der vil opleve det magiske skib på tæt hold. Med sine imponerende dimensioner og velkendte Disney-tema har skibet været et samtaleemne blandt lokalbefolkningen, siden det blev annonceret, at det ville besøge den danske havn.

Disney Dream, en del af den prestigefyldte Disney Cruise Line flåde, er et af de mest imponerende krydstogtskibe i verden. Skibet blev først søsat i 2011 og har siden taget gæster med på uforglemmelige rejser til forskellige destinationer over hele kloden. Med en længde på over 340 meter og en kapacitet til over 4000 passagerer, er Disney Dream et gigantisk flydende paradis for børn og voksne i alle aldre.

Ombord på Disney Dream finder man den velkendte Disney-oplevelse, som selskabet er berømt for. Passagerer kan møde alle deres yndlingsfigurer fra Disneys klassiske tegnefilm, nyde spektakulære shows med imponerende scenografier, og forkæle sig selv med lækre retter fra et bredt udvalg af restauranter. Skibet byder også på en række spændende aktiviteter og underholdning for hele familien, herunder vandrutsjebaner, biografer, teatre og meget mere.