Kæmpe bøderegn efter uge 29 i Skagen

Dyre biler, store champagne flasker og en masse bøder. Uge 29 er slut og nu kommer politiet med en status over ‘Hellerup-ugen’.

Ugen endte med en bøderegn, der virkelig kan gøre forskel i statskassen. I alt har politiet haft blokken fremme 1.181 gange i løbet af ugen.

Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

30 af bøderne er uddelt til bilister, der har sat sig bag rattet, selvom de var påvirket af alkohol. Der har virkelig været gang i festen, for det er ikke kun champagne, som gæsterne har været påvirket af. 24 personer er blevet taget i at køre narkokørsel. Der har også været fart over feltet, da de store køretøjer indtog Nordjylland. For 50 personer er blevet taget for at køre for hurtigt og 13 har mistet kørekortet.

LÆS OG SE DE MANGE BILER FRA UGEN HER: KÆMPE POLITIKONTROL I SKAGEN: ALLE BLIVER STOPPET

I alt er der delt 268 bøder ud for forskellige overtrædelser af færdselsloven.

Fotovognene har klaret resten af bøderne, hvor der er også er blevet taget en bil, fordi føreren havde lidt for meget fart på.

Fotovognene har fanget 913 bilister, der har kørt for hurtigt.

Bilisten, der fik taget bilen, blev taget for at køre uden kørekort for tredje gang. Ikke nok med det, kørte personen med 107 kilometer i timen på en landevejsstrækning.

Den store aktion gennem hele ugen har blot bekræftet politiet i, at det er vigtigt med deres tilstedeværelse, når de mange hestekræfter ankommer til Nordjylland.

LIGE NU LÆSER ANDRE: POLITIET EFTERLYSER KRÆNKER: ONANEREDE MIDT PÅ KIRKEGÅRD

“Vores aktion har vist, at der er et betydeligt behov for vores kontinuerlige færdselskontroller. For i løbet af den korte tid, som vi foretog vores målrettede kontroller, blev der registreret en lang række af færdselsovertrædelser – overtrædelser, der kan være til stor fare for trafikanter og for trafiksikkerheden generelt. Det er sikkerhed på vejene for os alle, som det hele handler om; det er derfor, at vi udfører disse kontroller. Og fartoverskridelser, spritkørsel og uopmærksomhed i trafikken har vores store fokus, fordi mange alvorlige ulykker netop skyldes disse faktorer”, siger politikommissær Jens Falberg.