Kæmpe åbningsfest: Her åbner Zalando fysisk butik

Der er ikke mange, der ikke er faldet over en reklame eller et godt tilbud hos online tøjbutikken Zalando. I stedet for at bestille, vente i flere dage, og måske returnere tøjet, kan du nu komme ned i ‘Zalando-butikken’, hvor du kan prøve og købe tøjet med det samme.

Den populære butik slår nemlig dørene op for en fysisk butik, som først kommer til København, men senere også til både Fyn og Jylland.

Det skriver Zalando i en pressemeddelelse, hvor de også løfter sløret for nogle af de artister, som optræder til åbningsfesten i København om få dage.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Det hele går løs på Flæsketorvet 69 i Kødbyen fra 11. og 12. juni.

Der er dog et men, som man skal være opmærksom på. Det hele vil vare i 26 timer. Det hele går løs på Flæsketorvet 69 i Kødbyen fra 11. og 12. juni.

I pressemeddelelsen lyder det blandt andet:

“For at indvie det nye initiativ præsenterer Zalando stolt en række populære danske urbane musikartister, der fra den mobile scene bidrager til pop-up’ens afslappede, rå atmosfære […]  I København i spiller Icekiid og Bathshebai.”

Det nye koncept her 26LIVE og har planer om at komme rundt flere steder i landet. Udover Københavns kan fynboerne og jyderne se frem til en fest.

I Aarhus vil det være den  21. og 22. august og i Odense er det planen, at slå dørene op 18. og 19. september.